27/6 Mitt inne i Toscana

Vi vaknade inte upp till särskilt bra väder denna dagen heller. Men i det mörka rummet kunde man visst sova länge, klockan stod på 10.26 när vi vaknade!!!

DATUM

Fre 14/6

Lör 15/6

Sön 16/6

Mån 17/6

Tis 18/6

Ons 19/6

Tor 20/6

Fre 21/6

Lör 22/6

Sön 23/6

Mån 24/6

Tis 25/6

Ons 26/6

Tor 27/6

Fre 28/6

Lör 29/6

Sön 30/6

Mån 1/7

Tis 2/7

Ons 3/7

Tor 4/7

Fre 5/7

Lör 6/7

Sön 7/7

Resplan

we woke up late and had to start by go shopping breakfast

Vi hade inget bröd kvar och nästan inget smör och som vanligt kom vi på det när affärerna stängt, så vi fick starta dagen med att åka till den lilla Carreaufeur som låg 8 kilometer bort

 

When we came back the sun had arrived so we ate the breakfast outside

När vi kom hem igen så hade det klarnat såpass så det kunde bli frukost på utsidan.

 

Then we took the day by the pool

Himlen blev klarblå så det blev poolen. Där låg vi och hade det gott hela dagen.

 

Even Kate liked to swim this warm day

Till och med Kate badade många gånger. Och vi som funderat på en vandring la den funderingen åt sidan

At 18 the owner of the apartment came and asked if we shouldn´t check out today. We got in a really hurry because we should have checked in at the other place Before 11.30. This owner did happily rented his apartment one more night

Vid 18 så stod han som hyrde ut lägenheten vid poolen och undrade varför vi inte hade checkat ut. Vi som var 100% säkra på att det var onsdag och vi skulle checka ut imorgon. Vi skulle ju checka in på det andra hotellet innan kl 13. Det blev liiite panik. Tom försökte få tag i den som de hyrt av och vi frågade värden om han hade ledigt en natt till. Han blev i alla fall lycklig och sa “no problems, no problems” så vi betalade €50 och stannade för att lämna tidigt nästa dag.

 

WHen all the hotel problems were solved we joined the finnish couple at the restaurant and had a good evening

De finska poolvännerna, had erekommenderat oss en restaurang och frågade mitt i all röra om vi skulle följa med dem. Vi kunde inte tacka jag när vi inte hade ordning på vårt boende, men åkte till restaurangen när det löst sig så långt det gick. Och där satt de 🙂 Vi flyttade in på samma bord och hade en trevlig middag med mycket blandade språk. Engelska, svenska blandat i samma mening och för deras del även lite finska här och var.

I morgon kommer Söderberg och den sidan kommer behöva inloggning. Kontakta Kate så får du den.