Franska rivieran 2016

We had booked two cabins in campsite Les Tournels for all the family P-sons to stay for 10 nights. Elin, Tom, Berth and Kate drove there. Björn, Cathrine and Kates brother Krister flew there and Christian and Jacqueline decided to not follow. You can read about the campsite on Les Tournels/

 

En länge funderad dröm skulle gå i uppfyllelse, att boka hus på campingen Les Tournels så alla barnen med familjer kunde följa med på en “minnernas semester”. Efter visat intresse från alla bokade vi två stugor under perioden 27 juni till 8 juli.

Christian och Jacqueline valde att inte följa med, Björn och Cathrine bokade flyg tur och retur där returen blev den 7 juli. Krister hängde på och flög tillsammans med dem.

Elin och Tom följde med Berth och Kate i bilen, via Chamonix och reste därmed lite tidigare, den 23 juni för att återvända lite senare, 10 juli.

Les Tournells är en 5-stjärnig camping som verkligen har allt! Den är uppdelad i många områden och till varje område hör en toalett och tvättbyggnad med toaletter, duschar, tvättrum, diskrum och tvättstuga.

Stugor på campingen kan hyras från och till vilken veckodag man vill, en viktig brytgräns i kostnader är månadsskiftet juni-juli. Så vi lägger gärna större delen av semestern i juni, mindre folk och billigare men ändå lika varmt och gott.

Vi tog några bilder på campingen, och vill man läsa mer kan man titta på deras hemsida, Les Tournels