3/7 Blåsigt på strand?

Det finns fler folk på vårt hotell :O

Vi åt frukost, men deras wi-fi nådde inte ens till matsalen. Och det är dålig mobiltäckning här också, 4G blåser bara förbi ibland och då får man snabba sig att uppdatera hemsida, spela wordfeud och läsa nyheter.

Det blåser mycket idag. Vi tänkte testa stranden. Den närmaste stranden var täckt med solstolar, vi får nog gå till den längre bort o se hur den ser ut.

Det var en fin strand med mycket finkornig ljusbrun sand.

Men vågorna var roliga att bada i. Vattnet var nog 20 grader idag så det blev korta avsvalkande dopp.

Det blåste över 10m/s vilket gav höga vågor och sandblästring.

En orm som Berth hade trampat på i nästa steg om inte Kate ropat till. Men vi fick den inte att röra sig så den var nog död.

En gång för längesen var det nog en kiosk, en fontän med vatten i och en rolig båt för barnen att leks i. Men ingen på hotellet verkade intresserad av att underhålla och göra fint.

Goda toastar gjorde de så en sån till lunch idag med.

Vi tillbringade några timmar vid poolen men det blåste förbi många mörkare moln. Med den starka vinden och sol i moln blev det lite kallt så vi gick upp på rummet, fast klockan hade hunnit bli 17.30 så det var väl ändå dax.

Idag gick vi till restaurangen bredvid gårdagens restaurang och åt oss rejält mätta.

Vi gick runt den lilla hamnen omvägen tillbaka och skapade bio i iPadformat på rummet. Sen var det natten.

 

 

 

Summery of the day

We went to the beach after breakfast. It blew a lot so the sand hurt the face. After half the day we returned to the hotel and the pool. We ate good dinner in the evening.