20/7 Idag blev det en dag vid poolen!

Trots att vi bor i en av ett flertal lägenheter här på Ischia Dream Vision så har vi haft poolen för oss själva hela tiden. Även så denna förmiddag (även om de kom några på eftermiddagen). Vid poolen har man gratis parasoll, solstol samt tillgång till toa och en fantastisk utsikt över hamnen, inte dumt!

Vi köpte med oss lite extra bröd, prosciutto och buffelmozarella när vi handlade frukost som vi sedan åt till lunch. Samt en mycket god melon 😉

Efter en lång dags hårt slappande fixade vi till oss lite grann för att gå ner och äta middag.

Eftersom möjligheterna finns så valde vi även idag en av restaurangerna som låg vid vattnet.
Idag valde vi alla havets läckerheter i olika former. Killarna tog en pastarätt med blandande musslor och snäckor medan tjejerna valde en pastarätt med enbart snäckor en som vi tror att Toms, italienska (åtminstone uppvuxen i Italien) frisör rekommenderat oss.

Kalle fick en liten pärla i en av sina snäckor! Lite roligt då vi just skämtat om det innan 🙂

Eftersom (framförallt) Kalle och Elin är efterrättsfantaster så avslutades måltiden med efterrätt!

På dömande bild ser ni en vanligt förekommande dessert på menyerna, nämligen babá, en sockerkaka som var indränkt i någon sorts sprit eller likör, mycket söt. Den uppskattades inte av alla men Kalle tyckte den var helt okej 🙂

Sen blev det lite shopping och efter det rumsbyte. Vi har bokat en lägenhet med en bäddsoffa och en dubbelsäng, därav byte när halva vistelsen passerat.

Sen blev det raskt i säng, för nästa dag bjuder på bergsbestigning 🙂