15/6 Amerikanare i Paris

We started 7.30 and stopped for breakfast south to Osnabrück

Vi startade kl 7.30 och körde några mil innan det blev frukost på en rastplats strax söder om Osnabrück. “Smakar den fantastiska yogurten surt eller??”

We drove through Holland and Belgium, and the roads were sometimes very green.

Vi åkte genom Holland och Belgien på fina motorvägar. Ibland var de riktigt lummiga.

Driving cars in Paris is is terrible! But we found the hotel after 15, hour.

Vi var i Paris norra kant klockan 16.10 men inte vid hotellet förrän kl 17.30. Det var såå mycket trafik och GPS:en vill inte visa oss till rätt väg så vi hamnade på en annan väg med samma namn. Usch för att köra i Paris!!

We finally met them, Andy & Cindy. And we had a very good dinner with much talking.

Andra tiden vi bestämde med Andy och Cindy passade bättre och vi var i tid – och hungriga! Sen satt vi och åt och pratade länge. Kanske blir man varm i de engelska kläderna.

Berth and Kate took a walk in Paris. We saw the Eiffel Tower.

 

När vi hade ätit klart och umgåtts en lång stund delade vi på oss.

De lät sina trötta fötter vila på hotellet medan vi vandrade till Eiffeltornet. Det var så mycket folk!! Men alla väntade på att ljusspelet på tornet skulle starta. Då väntade vi också och tittade.

 

 

We continued to Arc de Triumpe and then by Metro home

Vi vandrade vidare till Triumfbågen och tog tunnelbanan hem. Trötta var vi hemma kl 00.30

 

Resan till Paris gick bra men att hitta där… Det tog oss över 1,5 timmar att hitta till hotellet även om vi valde eller kanske bara för att vi valde de stora vägarna runt. GPS:en tappade totalt när vi kommit en bit påväg inne i Paris och ville inte visa rätt igen. GPS:er är bra – ibland, men karta klarar man sig inte utan. Vi bodde på Etap. Det var enkelt med Metro och mycket trevligt att träffa Andy och Cindy. Att gå en nattlig promenad i Paris är aldrig fel.