20/6 En lugn dag i Nice

We ate our own breakfast at the balcony.

Vi startade dagen med frukost på balkongen, inte alls dumt!

Then we drove to the old city of Nice and walked until we met Cindy and Andy

Sen körde vi in till Nice centrum och parkerade nedanför berget. Vi gick en promenad i gamla stan och mötte sedan Cindy och Andy utanför deras hotell.

We walked all the stairs to the top of the hill and saw the view.

Vi vandrade uppför alla trappor till utsiktsplatserna på berget.

This is the view over the harbour.

Vackra vyer får man här.

We were hungry of all walking so we ate lunch, good pizza slice.

Elin ringde. Hon förberedde sig för resan ner till Nice i morgon och hade frågor… Sen gick vi bakvägen ner så vi hamnade i gamla stan igen och där köpte vi oss var sin pizzaslice.

Then we took the rest of the day on the beach

Resten av dagen tillbringade vi på stranden. Resultatet av detta foto gör att resterande strandfoton ska tas av Kate för att få rätt motiv. Det gå ju inte ens att redigera hennes kropp så den passar på kort!

We had a long dinner with much talking. And then at the hotel we had coffee, book and computer.

Det blev en lång middag på en av restaurangerna i gamla stan och sedan avslutade vi sent med en promenad och hemfärd med bilen till hotellet. “Riktigt” kaffe, dusch, en bok, en dator.

 

 

Vi tog bilen till parkeringen bakom berget alldeles vid den stora hamnen. Det kostade 15 kr/h men parkeringen är bevakad. Vi mötte Andy och Cindy och traskade trapporna upp till toppen på det lilla utsiktsberget som vi brukar gå till. Vi njöt av utsikten över både hamn och strand. Sen gick vi bakvägen ner så vi hamnade i gamla stan igen. Det blev några timmar på stranden och sedan en god bit mat innan vi avslutade dagen.