Dominikanska republiken 2020

En avkopplande resa till ett paradis på andra sidan jorden. Det trevliga sällskapet på resan –  Mats och Lise-Lotte Olsson. Det fanns mycket boenden att välja mellan men är man i paradiset vill man att det ska vara perfekt så letande tog sin tid. Första halvan av resan ligger boendet i norr, andra halvan i söder.

 

Flyg:

 

Boende:

Boende första natten, 27/12-28/12

Vi tyckte att det var kalt och opersonligt.En säng stod i ett rum, den andra stod i hallen där man kom in. Dåligt med hyllor och krokar. På toaletten fanns inga krokar eller toarullehållare. Men det var rent.

Las Terrenas3
Las Terrenas2
casa paradiso1

Boende 28/12 – 5/1

Beautiful 2 bedroom, 2 bath luxury condo located in the most exclusive complex in Las Terrenas, Dominican Republic: Playa Bonita Beach Residences. Exquisitely furnished and surrounded by lush landscaping, steps away from a relaxing pool and a 2 minute walk from Playa Bonita, the best beach in town!  **Electricity fee is an additional charge at the end of your stay.

Choice of two pools! Los Cocos pool just steps from the terrace, and the infinity pool and bar at the Beach Club. Highspeed Wi-Fi and digital cable TV. Roku stick on TV, allowing access to your Netflix and other streaming services. Beach towels provided! Lounge chairs at both pools and on the beach.

Vi tyckte att detta boendet var fantastiskt. Det hade allt man behövde och det var rent och fräscht. Det var städning varje dag och de fyllde på med vattenflaskor. Området var jättefint och trädgården med pool var fantastisk. Daniel som var fastighetsskötare var ständigt kontaktbar via Whats up.

Beach Front hotel 3
Beach Front hotel 2
Beach Front hotel 1

Boende 5/1 – 10/1

Vi tyckte att detta inte var lika fint som det förra boendet, inte lika rent och fräscht. Det saknades kaffekokare och micron fungerade inte. Det fanns inte heller brödrost eller ugn. Den dagliga städningen dök upp varannan dag och kontaktmannen hade inte hand om lägenheten längre men kunde ge oss numret till en kvinna som inte var bra på att svara på sms eller telefon. Men vi fick en kaffekokare näst sista dagen. Läget var toppenbra, 50 meter till havet.

Bilhyra:

Var noga med att hyra allt i Sverige och få det på papper och skriv ut alla pappren och ta med dem. När vi kom fanns inte våran bil inne, bara en mycket mindre. Man får stå på sig mycket annars blir man lurad.

Länkar:

https://gosamana.com/en/

https://www.facebook.com/pg/neysbeachbar/photos/?ref=page_internal Neys restaurant