12/8 Porjus och grönt kort

Det vi trodde var hotell (bilderna på Hotels.com visade dubbelsängar och enkelsängar) var ett vandrarhem. Efter en natt i stenhårda sängar vaknade vi möra i kropparna. Vi åt frukost från vår fantastiska kylväska och åkte vidare.

Vi stannade i Porjus för att gå på museum. Men det var stängt pga Corona.

Vi tittade på egen hand och fick lite guidning av Christian via telefon

De släppte på lite vatten i kraftverket i Ligga, då var vi tvungna att stanna och titta lite.

Vi fikade vid en fin rastplats vid Piteälven

Vi bestämde oss för att det blev för stressigt att åka direkt från Arvidsjaur till Luleå och sova där för att sedan snabbt titta på Luleå och åka söderut, så vi checkade in på ett fint hotell, Laponia, i Arvidsjaur och kopplade av lite på rummet. Resterna av gårdagens pizzor fick bli dagens middag,  vilket var gott även denna dagen.

Klockan 18 var det dags för golfkursen. Vi trodde det var ett tillfälle men det visade sig att kursen började redan dagen innan. Men det gjorde inget, vi var så välkomna. Så vi hängde på de övriga deltagarna och det gick riktigt bra.

Instruktörerna erbjöd oss ett tillfälle till nästa dag kl 8.30 så vi fick en genomgång av träklubbor och hybridklubbor också. Den delen av kursen nappade vi på. Klockan 21 var vi tillbaka på hotellet och fick se nyheterna, det var längesen.