15/8 Sista dagen, en bättre dag

Efter en god (och lång) natts sömn mådde vi klart bättre. Frukosten trivdes inte jättebra i Berths mage men kom i alla fall inte upp igen.

Kvarteren runt hotellet (åt ena hållet) är riktigt fina. Det ligger några ambassader där som vaktas dygnet runt.

Men vi fortsätter fasas/fascineras sv all bebyggelse med renoveringsbehov. Och om huset är fallfärdigt i ena änden ligger det en affär och man bor i den andra.

Vi gick genom gamla stan igen och tittade in i bokshoppen som blivit snyggt ombyggd.

Elkablarna var mest ett trassel men pryddes snyggt av växtlighet.

Sen tog vi tunnelbanan till parken Titan som Kate läst skulle vara fin. I början från det hållet vi kom var det som en öde soptipp men sen…

Vilken park! Full med lekplatser och rekreation. Parkbänkar överallt och fisk och sköldpaddor i vattendraget. Här stannade vi en stund. Gott

Vi gick till gallerian Park Lake, en riktigt fin och stor galleria. Här fanns toaletter och vi fick i oss lite näring, Kate pt en halv kebab och Berth festade på med en smoothie.

Sen gick vi varmt vidare till närmaste tunnelbana som tog oss till Unirii. Innan vi gick på bussen till flygplatsen åt vi var sin glasskula. Gott.

Incheckningen var redan klar via appen så det var bara kontrollen och sedan sedvanlig väntan. Flyget gick i tid och landade 15 minuter tidigare än planerat. Björn kom och hämtade oss.