7/3 Det ska bli skönt att resa

Elin drove us to the airport on a slippery road

Elin körde oss till Landvetter, eller Berth körde dit och Elin hem. Det var mycket hala vägar. Vi knappade in oss på maskinerna vid entrén och lämnade ifrån oss de halvtomma väskorna. När kaféet öppnar ska vi dricka en kopp kaffe.

Breakfast on the plane, luxury for us

Vi fick frukost på planet, lite lyxigt för oss som är vana vid billighetsflyg.

Landed before schedule. Shiphool is biiig

7.23

Vi landade i förtid på Shiphool. Tjena vilken stor flygplats! Vi landade på T2 och fick gå en stund för att komma till T4

En kopp kaffe och jappchoklad i väntan på nästa flyg. Mumms 😜 Det var lite rörigt med folk som satte sig på andras platser, som fått fel plats och som har med sig på tok för stora handbagage. Varför tillåts för stora handbagage? Ryan airs måttbox är inte så dum ändå 😉

9 hours flight to Atlanta. We got some sleep

Resan över Atlanten till Atlanta tog drygt 9 timmar och det blev lite hackad sömn nu och då, men ändå, sömn. Vi fick flera omgångar mat så hungriga hann vi aldrig bli.

Queue, queue, queue. It takes time to come to USA

13.00

Vi landade i tid och sen var det dax för kö till passkontrollen. Så mycket folk som ska passera så få kontrollbås, det tar tid.

Titta i kameran ta alla fingrars fingeravtryck, men hon var trevlig som kontrollerade oss. Leta reda på väskan och gå till utgången, mot andra anslutningar. Där var det smidigt för de tog väskan igen och la den på bandet till Miami.

We took the train to terminal B where the plane to Miami departed

Sen var det dax för tunnelbana till terminal B. Vi landade tydligen på terminal F ( inte I som det stod på biljetten). Det gick smidigt att ta sig till gaten och framme där var vi 15 min innan nästa flight så det gick ju perfekt. Detta planet hade wi-fi 😀 inte tråkigt alls

We rented a car from Sixt

Här är bilen vi fick hyra av Sixt. Man fick åka flygplatståg till nästa byggnad och garage för att komma till alla biluthyrningar. Med den körde vi , “oj det är ju 20 mil till hotellet 😮”.

and drove 200 km to Fort Pierce. We were VERY tired when we arrived at the motel

21.10. (3.10 svensk tid)

Framme vid hotellet. Trötta är vi, sova ska vi – nu. God natt 🤪

 

 

En tanke om “7/3 Det ska bli skönt att resa