En halv vecka i Arjeplog

Vi beslutade oss för att köra med Elin och Tom upp till Arjeplog, dp får de med sig fler saker upp. Och Kate sa, jag åker med på ett villkor, att vi får fixa i pannrummet. Det blev inga protester så det så vi åkte i sällskap med Elin och Tom på måndagen och sov över i Sundsvall, för att sedan åka resten på tisdagen.

Det blå sovrummet stod till förfogande och fick sig en rullgardin så Kate fick det mörkare på morgonen. Kate jobbade hela veckan, men inte mer än 4 timmar per dag, resten av arbetstiden plus lite till gick åt till omvandlande av pannrum till tvättstuga.

 


28/6 Resan upp

Vi startade strax efter lunch och åkte runt Bauhaus för sista inköpen och sedan körde vi till Sundsvall med ett kort stopp för lite snabbmat och toalett besök.

När vi kom fram till hotellet hade det nog varit bråk där för det var fullt med poliser. Berth och Kate fick rum utan ström, så det blev ett byte. Men sömnen var god.

 

29/6 Från Sundsvall till Arjeplog

Vi startade  tisdagens resa klockan 8 med lite frukost på macken och diesel i tanken. Det var lite trafik så det tuffade på.

Framme var vi kl 14.45 och då bjöds vi på middag hos Eva och Svante.

Sen var det uppackning av bilarna och lite röjande i pannrummet. Två fotbollsmatcher var det så Berth och Kate åkte och handlade frukost och städade lite till i pannrummet under första matchen. Andra matchen var mellan Sverige och Ukraina så där satt vi bänkade för att se hur Sverige förlorade. Sen sov vi gott!