12/9 Hem till kallt och regnigt

DATUM

Lör 2/9

Sön 3/9

Mån 4/9

Tis 5/9

Ons 6/9

Tor 7/9

Fre 8/9

Lör 9/9

Sön 10/9

Mån 11/9

Tis 12/9

Som vanligt vill inte Kate lämna värmen. Men klockan ringde 06 och då var det dax att gå upp. Vi åt var sin yogurt och åkte racer-taxi till flygplatsen.

Det var en riktigt tråkig flygplats! Sämre än Säve då det fanns. Det gick fort att lämna väskor och gå igenom säkerhetskontrollen men sen var det att vänta, i en korridor.

Idag fick vi flyga med Edelweiss, som var fräscht. Vi fick bulle, kaka och kaffe gratis! Klart väder gav fin utsikt. Och Italien är verkligen kuperat.

Vi landade i tid. Vi hade lärt oss. Handla på flygplatsen i Lamezia så man har dricka. Mackor, frukt och godis handlas i affär innan flygplatsen. Då blir det bara kaffe kvar att köpa o Zürich. Det var gott med macka och kaffe.

Kate jobbade och Berth läste bok, kollade aktier och lite annat surf.

Spännande att följa flygplanen. Flightradar24 visar verkligen verkligheten.

Det rör sig mycket på en flygplats

Middag köpte vi för drygt 400 SKr och var sin kaffe för 80kr styck, men gott var det med kaffe (och medhavd snickers) ute på terassen. Det var 26* på eftermiddagen. Njöt av värmen.

Vi åkte med SWISS som lät Lufthansa köra, med Air Baltic. Lite sent lyfte vi för vi fick vänta in ett annat plans passagerare som skulle med vårat plan.