2/9 Flyg söderut

DATUM

Lör 2/9

Sön 3/9

Mån 4/9

Tis 5/9

Ons 6/9

Tor 7/9

Fre 8/9

Lör 9/9

Sön 10/9

Mån 11/9

Tis 12/9

So much people at the airport

Det känns tidigt när man går upp 3.45. Vi körde till Landvetter och parkerade på P6, inte så billigt (179kr) men billigast. Bommen öppnade inte sig så vi fick hämta en ny biljett. Men ett Mail till parkeringsbolaget och förhoppningsvis löser det sig för Tom som hämtar bilen.

Supermycket folk på flygplatsen, långa köer till security. Men sen var det lugnt och vi njöt av en kaffe o bulle.

Cloudy in gothenburg, but the sun is always above

Det var så dimmigt på Landvetter så man såg inte landningsbanan. Men ovanför dimman, lyste solen. Vi försökte sova så mycket det gick. Alldeles innan nergång sken solen över fantastisk natur. 15 minuter sena, men vi hade inte bråttom.

Sooo expensive! Relax, without eat 😉

Vi gick ett varv på flygplatsen. Den var inte så stor. Sen köpte vi var sin kaffe och croissant – för 235kr! Tur att vi hade med macka hemifrån.

Kate behövde jobba lite så 4 av timmarna gick åt till det. Berth surfade och läste bok.

Dinner was also expensive

Middag var inte heller billigt men vi hittade Marche som hade mycket olika att välja mellan. Och man kunde välja på stor eller liten portion. Bra då kostade lilla pizzan o pastan och en dricka ca 450 kr.

In the sky. Vesuvio from above

Vi lyfte lite sent för de fick byta plan, något var fel i cockpit. Planet vi fick tog oss säkert ner.

Ewas bag was a little bit to big

Det tog lång tid för Berth och Kate att få sina väskor. Ewa och Anders väskor låg på bandet när vi kom ut ur planet. Det gick inte att få plats med Ewa och Anders väskor i bagaget så en fick vara inne i bilen.

The Dinner was served

När vi kom fram kom värdinnan med vän. Bordet var dukat med riktigt fin middag, och god. Så mycket så det räcker till i morgon också.

Mycket trötta var det gott att få krypa ner