10/7 Först stad sen strand

Utsikt från vårt fönster över torget i gamla stan. Nu har de plockat bort alla ställningar så vi ser scenen där konserterna hålls.

Den röran man ser ska vara utgrävningar av en amfiteater, frågan är när den kommer att vara utgrävd?? När de tog bort ställningarna och vi kikade på vad de hade grävt ut så det ut som en grusgrop med lite växter i :^) Denna förmiddag skulle ägnas åt shopping. Men det fanns inte jättemånga affärer att shoppa i.

Den större delen av hamnen i denna staden och i flera andra har legat i kanalerna.

Vi fikade i lägenheten och åkte sent till stranden.

Det var en lugn början med lite vind, men vinden ökade allt eftersom och när vi lämnade stranden vi 18 blåste det ganska rejält och vindsurfarna blev bara fler och fler.

Vi åkte runt Coop på hemvägen och handlade mat för flera dagar. Det serverades Lövbiff med pommesfritt och grönsallad på La Veggia idag.

Till dessert kunde man välja svensk kladdkaka direkt ur ugnen och glass eller bara glass om så önskades. En kväll hemma! Det var skönt att bara få vara (och få sitta och pilla i datorn)

 

Sammanfattning:

 

En lugn dag. Lite besviken på shoppingmöjligheterna och inte en enda souvenirbutik?! Berth och Elin lagar god mat, La Veggia är en av de allra bästa restaurangerna i Terracina.

 

Daily story

We had a shopping start of the day, and then we spend the rest of the day on the beach.