11/7 Semestern slut för vissa, vi andra fortsätter

Vi åt gemensam frukost allihop och sedan packade Elsie, Sten och Christian ihop sig för bilfärd till flygplatsen i Rom och vi andra packade oss för stranden.

Det blev en slö dag på stranden. Det var varmt och ganska vindstilla så badet lockade mer än de tidigare dagarna.

Den parkeringen vi parkerade på kostade €5/dag och för det fick vi också duscha i sötvatten efter badet. Idag passade vi på. Jag tror bestämt att det var äkta källvatten med en temperatur på -3°. Men solen värmetorkade oss ganska snabbt.

På hemvägen åkte vi en omväg runt Gaeta och tittade lite på staden utan att gå ur bilen.

Väl hemma blev det middagslagning och packning av prylar.

Vi ömsar skinn :^( Men vi smörjer allt vad vi kan för att kanske få behålla något av det som vill ramla av.

 

Sammanfattning:

 

En bil försvann med tre passagerare till Rom och flygplatsen för resa till Sverige. Senare på kvällen fick vi veta att det var så dåligt väder över alperna så de blev 2 timmar försenade i starten vilket gjorde att de missade flyget från Frankfurt och fick bo på hotell i väntan på nästa plan i morgon.

Vi övriga 5 tillbingade en mycket varm dag på stranden, där det var behagligast i vattnet eller i vatten brynet. Gaeta verkade vara en mysig stad – och stor, det lilla vi såg av den. Jag tror allt att den vore värd bra mycet mer tid.

 

Daily story

We went to the beach with the caves. It was a very warm day and we went swimming before we got all dry. After the day on the beach did we take a trip to Gaeta just to look around. Elsie, Sten and Christian went back to Sweden by airplane from Roma.