6/7 Både strand- och restaurangbesök

Vi åkte ner till stranden men denna dagen hade vi angenämnt sällskap, ända från Sverige! Kate och Björns arbetskamrat Patrick med sambo Lotta kom och hälsade på. De var på genomresa mot sydost och passade på att ta sig ett dopp och en liten snabbfika från medhavd matsäck. Kul!

Stranden var oerhört varm idag och vi vill alla ligga under parasoll. De brända kropparna ville helst inte se någon sol alls.

På hemvägen åkte vi runt den lilla staden Sperlonga med sina vitkalkade hus.

Det var en fin utsikt från toppen av staden. Dusch och insmörjning var skönt och svalkande.

Vi gick en långpromenad i den nyare delen av staden och utefter strandpromenaden.

Vi åt på finare fiskrestaurang. De säger att denna byn har fiskrätter som sin specialitet och vi ställer oss frågan: Har de någon smak alls?

En sväng runt en glasskiosk så en del av oss fick sina behov tillfredställda eller kanske bara en annan smak i munnen. Även denna kväll blev sen.

 

Sammanfattning:

 

Solen är varm i Italien och man kan lätt bränna sig. Fiskrestauranger är deras specialitet och vi undrar vad de har för smak. Sperlonga var en mysig by som vi skulle tittat mer på.

 

Daily story

At the beach all the day. Kate friend from work and his girlfriend visited us at the beach on their way south. They say that fish is their speciality, but Sweden do fish food soo much better!