11/6 Vi är i San Fransisco!

Our dream trip to USA. Goodbye Sweden

Dagen startade verkligen tidigt. Vi gnuggade sömnen ur ögonen och satt i bilen på väg till Landvetter redan klocka 4 på morgonen. 6.45 lyfte planet mot Frankfurt. Det var långt att gå i Frankfurt och trots att vi gick raka vägen så blev det stressigt.

Not so much sleep on the airplane

Vi passerade minst 4 kontroller där vi fick visa pass och biljetter. Och tillslut lät personalen och gå förbi kön för att vi skulle hinna. Väl på planet hade vi inte fått sittplatsnummer. En halvtimma och många omplaceringar senare lyfte vi mot San Fransisco.

Finally arrived in San Fransisco

Vi tänkte att vi skulle sova på planet, men det blev nog inte mer än en timma. Ganska trötta checkade vi ut utan några problem och tog tåget till biluthyrningen. Här var datasystemet ur funktion, men det gick riktigt bra ändå.

We got a BIG car – yiipiiie

Vi fick hyra en stor Van för samma pris som den bil vi skulle hyra och skrattade en stund åt Berth som på sitt sätt testade de olika spakarna. Vilken plats vi fick i bilen, vi kan nästan klara oss utan hotell.

Wow San Fransisco!

Vi körde lite fel i San Fransisco men fick se hela kustvägen genom city.

On the other side of Golden Gate bridge – a little bit tired

Vi körde över Golden Gate och ett par mil norrut för att stanna på det förbokade hotellet inte en krona finare än vad vi betalade för det.

Hungry – Mc Donalds

Det lilla målet på Mac Donalds blev en stadig middag och det modigaste i familjen avslutade den längsta dagen i våra liv med ett bad i poolen, kl 04.00 svensk tid.

Kate liked the small warm pool

Hotellets pooler var vi ju tvungna att testa. Det var kallt i den stora, men den lilla, den var varm. Kate badade bara i den lilla ;^)

The big pool was cold

Vi orkade inte vara upp längre än till 7pm.