Alla vårens resor 2020 – inställda pga Covid-19

Så tråkigt med denna covid-19 pandemi. Ingen av de roliga resorna att se fram mot blev av, allt avbokat. 🙁 Skidhelgen blev en arbetshelg på landet och semesterdagen blev arbete som vanligt. Jobba hemifrån är vad som gäller för Kate, skönt på ett sätt men så isolerande. Berth jobbar på båten som vanligt – så klart.

En långhelg i Trysil tillsammans med Elin och Tom, 18-21/3. Det är ju tråkigt att inte åka något skidor alls så vips så hade Kate bokat ett boende ganska nära backarna i Trysil. Elin och Tom skulle köra upp på fredagen efter jobbet och förgylla helgen.

 

Denna stuga har 2 sovrum med våningssängar, där bottensängen har plats för 2 gäster. Stugan har ett eget badrum med toalett och dusch, och det finns ett välutrustat kök eller pentry med antingen en spis eller en spishäll. WiFi finns tillgängligt i alla utrymmen och är gratis.

Torsdag 19/3 – söndag 22/3 4060 Nkr

Frukost kostar NOK 110 per person och natt.

 

Stugan gick att avboka fram till den 11/3 och den 12/3 stängde Trysil ner hela skidsystemet. DÅ kunde vi inte avboka mer men tänkte att vi bor väl i Trysil och kör till Stöten då. Den 14/3 bestämde Trysils kommun att hela Trysil skulle stänga för turister och inga hotell fick hålla öppet. Vi fick mail från Trysil Hyttegrend att de avbokat vårt boende. kl 23 på kvällen den 14/3 kom ett sms från Booking.com som sa att vi kunde avboka gratis, vilket vi gjorde direkt. Det kändes ändå skönt. Vi får återkomma ett annat år.

 


Wow kolla!! Ryanair, Göteborg – Stuttgart för bara 110 Skr per person, och lika mycket för hemresan om vi reste över Kristi Himmelsfärd. Ska vi resa?? Ska vi fråga brorsan om han vill åka med?

 

 

Flyg:

 

 

Hotell:

 

 

Den 14/3 fick vi mail att flyget var inställt och vi fick pengarna tillbaka. Eftersom hotellet inte är avbokningsbart lät vi det bara vara i väntan på att förhoppningsvis bli avbokade av dem och då få pengarna tillbaka.