12/11 Vi lämnar Arlie för Innisfail

En hel dag i bilen eller 55 mil.

Vägen gick en bit in i landet och vid hade hela tiden en bergskedja väster om oss och den närmaste omgivningen var mest frukt och sockerodlingar

Vi stannade till i Tornsville och åkte upp till toppen på berget mitt i stan.

Därifrån kunde man se hela staden för det var en 360 graders utsikt.

Sedan åt vi god middag på en restaurang alldeles vid vattnet.

Badkläderna hade vi med oss så vi tog ett dopp i havet, i inhägnaden som skulle skydda oss från maneterna. Man kunde om man ville bada i den poolen som låg alldeles vid stranden.

Mitt i natten, jo så kändes det kl 19.30, då vi kom fram till campingen där vi skulle bo, var det bäcksvart. Stjärnhimlen var fantastisk men det fanns inte någon täckning på någon mobiltelefon. Hur skulle Kate överleva detta?

Det varnades för krokodiler som kunde finnas i floden som låg en liten bit bort.

Stugorna var inte de bästa vi bott i men bjöd på husdjur i form av små ödlor.

 

 

Sammanfattning:

 

 

Inte så mycket att säga om dagen. Den stora vägen till Cairns är väldigt liten men man får köra i 100 km/ tim.Om man kommer tillTornsville ska man absolut åka upp till toppen på berget. I övrigt var det en rätt tråkig stad.Nu känns det att man är ute i buschen när man inte kan få täckning på mobilen. Och det värsta av allt, marken var täckt av grodor, av modell större. Stugorna kändes lite schaskiga trots att de var nybyggda efter tornadon som gick här i mars 2006.

 

 

Daily story

One more day in the car. We drove 550 km from Arlie to Innisfail. We stopped in Tornsville for dinner and a bath. We arrived when it was soo dark, and we got a good view of all the stairs.