28/6 Rafting At Clackamas River

After a good breakfast did we leave the Duffus

Frukosten serverades mellan klockan 7 och 8. Det var verkligen kallt denna morgon. När vi väl fått packat ner det vi skulle så åkte vi en 45 minuter lång bilfärd för att komma till det ställe där flottfärden började. Vi ställde ett par bilar där den slutade så vi kunde ta oss därifrån.

Each raft had their guide who sat at the back and steered and told us when and how we would paddle.

Varje flotte hade var sin guide som satt längst bak och styrde samt sa till oss när och hur vi skulle paddla. Tillsammans var vi nio flottar och två kajaker. Färden gick genom en hel del små forsar och Elin hade ett jätteleende varje gång vattnet brusade till. Forsarna hade olika svårighetsgrad från 1 till 6, där 6:an är den man sätter livet som insats. Denna sträckan av floden hade tre forsar av graden 4 och resten lite lugnare. Alla i flotten hade var sin paddel. Christian och Björn åkte i var sin flotte tillsammans med de andra ungdomarna.

Elin really loved this

Det var riktigt varmt i luften och vi fick många tillfällen att hoppa i vattnet vilket svalkade riktigt skönt.

A very good lunch

We got a flat tire om our way to Duffus

På vägen fick vi punktering, men våra hjälpsamma vänner hjälpte oss med reservdäck så vi kunde fortsätta hela vägen hem. Vi avslutade dagen med lite glass och ramlade isäng alldeles slut.
Vi betalade $250 för rafting inkl. lunch.

Vill du veta mer?