19/6 Västerut Från London

Startade dagen med frukost på rummet. En dag som började med sol, lätta moln och 20°. Körde en fruktansvärt krånglig ringväg genom utkanten av London till Richmond. Parkerade där och tog tunnelbanan in (familjekort £3.30).

Vi delade på oss igen. Pappa, Ewa och Peter gick på Madame Taussand, och vi andra åkte till Buckingham Palace, just då hade det varit vaktavlösning och alla marscherade tillbaka, det var roligt att se.

Åkte till Oxford Street och gick lite i affärer.

Träffades allihop där och gick till en Mc Donalds och åt middag (£10.50).

Tog t-banan tillbaks till Richmond och bilarna.

Mat på Mc Donalds, alla var nöjda

Körde i kö till Windsor Castle, vilket otroligt stort och mäktigt palats.

Det var inte heller så lätt att hitta. Vi kunde inte köra av på den vägen vi ville, utan fick köra på andra småvägar än vad vi tänkt, men vi kom fram tillslut trots en usel skyltning.

Det var stängt så vi fikade på en gräsmatta i närheten med Themsen flytande alldels jämte, vi hade sällskap av en massa knott.

Mätta åkte vidare, något stressade, på motorvägen västerut mot ett Bed & Breakfast som låg nära Bath utanför staden Devizes, som jag hade ringt och bokat. Små halvt övervuxna skyltar på c.a 1 m höjd, ibland fick man vända sej om för att se vad det stod på skylten åt andra hållet.

Lower Foxhangers farm

Huset var litet och mysigt och byggt på 1700-talet. Det låg alldeles vid Avon Canal och en massa slussar. Till deras ägo hörde även en liten båthamn med kanalbåtar som de också hyrde ut.

Små fina rum, med sneda och vinda golv. Varje rum gick i sin egen stil, men allt i varje rum hade samma mönster. Sov gott. (£43)