Gråskärsgatan v48

Badrummet

Berth gör ett riktigt skitjobb i badrummet! Ventilationsrören fick kapas och förlängas så de flyttades mot ytterväggen och skapade 10 cm större duschutrymme. Sen var det dax för avloppsröret. Även det behövdes kapas och ersättas med plaströr.

Berth slet vidare med badrummet och fick ibland lite hjälp av Kate. Krångliga beslut om hur avloppet ska dras och massor med el som skulle dras, det hade vi inte räknat med. Men nu ska det bli värmegolv, taklampa, vägglampa, ström i kommod och även möjlighet till handdukstork.

 

 


Sängkammaren

Måla igen

Elin Maxstad målade fönstret i sängkammaren två gånger

 


Trappen

Det märks när proffsen gör en insats. Trappans väggar bredspacklades av Peter som fick det slätt och fint i ett nafs.

Peter hälsade på och så var trappväggar och tak slipade och grundmålade! Sen kom han en dag till och då var taket färdigmålat 🙂

 


Vardagsrum & kök

Listjobb skapar en färdigkänsla.

Fönsterbrädor, dörrfoder och taklister målades

Städning och förberedelse för golvläggningen på lördag. Flera lister färdigmålade och fönsterbrädorna behöver nog bara en målning till så är de klara.

Köket fick tapet förbi elementet så Tom och Elias kunde hänga upp det.

Berth spacklade skarven mellan kök och vardagsrum, Sen sopades och dammsögs det och så på med fram och sen började vi lägga golv. Daniel Martinsson var med från början.

Efter fikat kom Daniel och Elin Maxstad, Ella och Elias Hagby och Manfred och sedan var vi många som hjälptes åt att lägga golv slipa och måla fönster och dörrar och dörrposter

Klockan 18.30 var vi klara med allt golv i vardagsrum, hall och kök. Nu är det bara kontoret kvar, men vi har förberett för att lägga det på måndag.