Gråskärsgatan – inflyttning

Vi, “Hedströmarna”, startade på Toppvägen och packade ur allt som skulle med, några grejer ska upp till Gråskärsgatans vind, dit det inte är riktigt tillträde just nu, och fyllde släpkärra och ett par bilar så var allt med som skulle med. Tom som låg i influensa var isolerad i bilen som körde släpkärran och lämnade flytteriet efter slutförd uppgift.

På Gråskärsgatan fanns kompisarna och tog emot allt så blöta skor inte behövde gå in. Ewa och Anders tvättade alla fönster.

Så kom mormor Elsie och morfar Sten med flyttgröt och det blev en go fikastund.

Domenic och Daniel byggde byrå.

Matsalsbordet byggdes ihop och Elin x 2 fixade stolarna. Christian och Berth byggde soffan

Sakarias var med och bar möbler och annat. Elin fortsatte med soffbordet och Elin dirigerade 🙂

I köket fylldes lådorna, men det fanns mer att fylla på med

Sen byggdes det vitrinskåp och bokhyllor. Domenic byggde bäddsoffan (ihop med Kate) som han sa att han inte skulle bygga när han förra flyttdagen plockade isär den. Detta blir nya sovrummet ett tag framöver.

När klockan passerade 22 var Elin ganska slut och vilade lite i soffan när hennes föräldrar BARA skulle… det sista. Släpkärran var mycket smutsig så vi la en filt i botten. Den hade legat utanför friggen och vi märkte inte att det var kattkiss på den förrän vi kände doften från soffan som vi visste att det var kiss på filten. Mycket jobb med ättika och bikarbonat.