Australien 2006

Den stora utlovade resan till andra sidan jorden.

 

Sten

fd hamnägare, numera en resande pensionär som har fullt upp. Gift med Elsie. Pappa till tre barn. Kör helst Mercedes och älskar att kolla på hamnar.

Elsie

levt ett ljuvligt pensionärsliv i ett par år eftersom hon slutade tidigare. Gift med Sten och mamma till tre barn. Kör en passat och kopplar gärna av med handarbete.

Kate

Dotter till Elsie & Sten, gift med Berth och mamma till Christian, Björn och Elin. Jobbar mest med datorer och ser sin dator som den käraste ägodelen. Kör helst Touranen, men drömmer om en SLK.

Berth

Gift med Kate och är pappa till Christian, Björn och Elin. Jobbar på nyinköpt oljebåt och reser både längs kusten och till närliggande länder. Kopplar gärna av med Betapet och kan nöja sig med att köra Micra

Christian

Äldste sonen till Berth och Kate. Har en del att ta igen på Chalmers då han kommer hem. Teknik och radiostyrt är favoritintressen. Kopplar gärna av framför Discovery. Kör gärna bil, helst Micra och trivs gott i kyrkan.

Björn

Även han har en del att ta igen på sitt tredje gymnasieår, när han kommer hem. Dator är tveklöst det största intresset, framför allt spel och japanskt tecknat.. Rugby heter sporten och man slår sig en del i den.

Elin

Umgås mest med äldre kompisar trots att hon “bara” går i 7an. MSN kommer hon definitivt att sakna på denna resan, men SMSen kommer att dugga tätt. Gillar att sjunga och umgås med kompisar.

Krister

Son till Elsie och Sten. Singel och världens bästa “lekfarbror” trots att han är morbror. Gillar allt med fart i, framför allt att köra MC, men kör mest Passat. Jobbar på samma oljebåt som Berth. Blandar gärna roliga historier med predikningar.

Ewa

Dotter till Elsie och Sten, gift med Peter och mamma till Tobias och Emma. Jobbar i svenska kyrkan och älskar att sjunga. Tycker om heminredning och trädgårdspynt. Lycklig ägare till en V70

Peter

Gift med Ewa och pappa till Tobias och Emma. Jobbar på Ericson och gillar datorer, även om han tillbringar det mesta av fritiden med en hammare i handen. Om V70:n är ledig slipper han köra Sunny.

Tobias

Går i andra klass och gillar allt vad svärd heter. Spelar badminton och klättrar på allt som går att klättra på och är bra på det dessutom!

Emma

Går i kyrkans förskola och älskar sina M-tic

(magnetiska kulor och stavar). Pratar helst inte i folksamlingar och är gärna med Björn

About Us

STEN, married to Elsie and father to Kate, Krister and Ewa

ELSIE, married to Sten snd mother to Kate, Krister and Ewa.

KATE, married to Berth, daughter of Sten and Elsie and mother to ChristianBjörn and Elin.

BERTH, married to Kate, father to Christian, Björn and Elin.

KRISTER, son of Sten and Elsie. No family so far…

EWA, married to Peter and daughter of Sten and Elsie. Mother to Tobias and Emma.

PETER, married to Ewa and father to Tobias and Emma.

 

Planeringen

Det krävs ju en del planering om man ska resa 12 personer. Det tar för mycket av resans tid att söka hotell på plats, så man vinner på att ha hotellen och ev. utflykter bokade.Och visst är det så att man reser även då man planerar. Det är också ett bra “kom-i-håg”för oss själva:”Vart var det vi skulle i morgon?”

 

Daily story

This is our plan for the travel. All the hotels are booked and some of the trips too.