Aldrig mer detsamma

Landet/KP

Ibland liksom hejdar sig tiden ett slag och något alldeles oväntat sker Världen förändrar sig varje dag men ibland blir den aldrig detsamma mer.

 

Här kan du minnas Daniel. Minnas alla härliga stunder vi har haft tillsammans. Här har jag samlat bilder på dessa stunder. Har du bilder som du vill ska finnas med? Maila dem till mig så lägger jag upp dem.

 

Vårt sommarställe, Landet

Du älskade landet, det var en av dina favoritplatser på jorden. Du kopplade verkligen av där. Låg på bryggan och gjorde ingenting. Busade med barnen när de var små, paddlade bräda och körde vattenkrig. Vi hjälptes åt med maten, men grillningen skulle du göra själv! Var det något som skulle göras så stod du där med villiga händer. Du gillade våran röriga storfamilj. Mina barn och deras familjer, mina syskon, mina föräldrar.

 

Jobbet

Man kan faktiskt inte ha en bättre arbetskamrat. Du fanns alltid med svaren. Du såg aldrig ner på någon för att kunskapen var lägre. Och vilket tålamod du hade med oss och allt vårt bus med dig! Det var ju alltid dig vi skulle skoja med. Telefon med Lågbatterinivå fick dig att få spader tills dagen du förstod att vi bytt ett kontaktnamn till LågBatterinivå. Bilder som du sparade på skrivbordet bara försvann (för att vi satt en regel som skulle ta bort dina Fishbilder), rättstavning som stavade fel…

 

Kompisarna

Sysopgänget som vi alltid kallat oss skapades av 1st och 2nd line support på GP och vi blev ett riktigt sammansvetsat gäng. Vi träffas fortfarande många gånger om året. Vi är dina allra bästa vänner som du trivdes så gott med och hade så roligt med. Det är ett så stort tomrum efter dig.

Gocart, det kunde han!

 

Övrigt

Framför allt du och Hanna följde med oss på många skidresor. Du älskade det. Du sa “tänk att jag får åka med er och ha en privat skidinstruktör (Berth) en hel vecka!” Vi tillbringade hela dagarna i backarna, lagade mat tillsammans och spelade spel i stugan när skiddagen var slut.

Vi hjälpte dig med Nitas hus, men fick så mycket tillbaka. Du fixade all el i Friggen och spacklade hela vår övervåning! Du var orolig att Mattias skulle gå in i väggen när han byggde sitt hus så du lurade med oss ner flera gånger för att hjälpa till.