En helt ovanlig söndag

Jag bara måste bli klar med Elin och Toms bröllopsfilm!!!

Det finns filmsnuttar precis överallt, varenda hårddisk jag har så nog ligger det någon filmsnutt från deras bröllop. Och ändå har jag ju kommit en bit. Jag trodde, nu när jag satte mig igen, att det bara var att skapa ett DVD-projekt av alla de klara filmerna, men sanningen är oftast inte den drömlika som man hoppades på. Den filmen som såg ut att vara helt klar var i fel upplösning. Hur var det nu igen, gick det inte att göra den i högre upplösning?? Inte lätt att komma ihåg vad man gjorde i februari 2018.

Nästa problem är platsen. Det är ju minnesbrist överallt! Var ska man börja?? Drobon, så man kan flytta dit allt och även se vad som ligger där. Men den vägrar att synas på skrivbordet så jag får kontakt med den även om den säger att den mår så bra. Det krävs nog massa unixkommandon för att reparera rättigheter…

Då får jag rensa på min egen dator som hela tiden klagar på för lite plats. Så nu sitter jag här och rensar gamla filmer och hittade denna som handlar om den godisätande familjen.

Filmen är från 2006-08-22