16/9 Lämnar paradiset

We are leaving this wonderful island at 7.05 in the morning.

Klockan 7.05 lyfter planet. Taxin är beställd till 5.40. Som vanligt vill Kate inte åka hem till det kalla Sverige. Det gick inte så värst jättebra att sova, vaknade långt innan klockan eller klockorna för vi hade ställt 4 larm.

The airport is very small and easy to find everything. We had our own brought breakfast at the airport

Taxichauffören kom innan sagd tid, det var gott och incheckning gick utan problem. Frukosten intogs på flygplatsen och stora delar av flygresan gick åt till att sova.

Kates dad picked us up at Säve and left us at our works.

Kate blev körd direkt till MacSysAdmin-konferensen och Berth åkte till kontoret. Kastas in i verkligheten!

Det är tidigt när klockan ringer 4.40, men ändå sover man inte riktigt bra. Det är för tidigt att äta frukost då också och frusen är man.

Ryan Air är som att åka med Västtrafik och man är lite glad över att man inte behöver stå till skillnad från ovan nämnda. Hårda säten och trångt om utrymme, men billigt. De hade inför nytt denna gången, man fick ha med sig litet handbagage utöver det handbagage man hade och när vi kom till sista incheckningen, eller kanske man ska säga avbockningen, så fick man om man ville – gratis – checka in bagaget som bagage. Man fick då en liten lapp på väskan och ställa den på vagnen bredvid flyget när man gick på.

Sardinien kommer vi tala gott om länge och även längta tillbaka till. Kanske redan nästa år… Fina stränder, fin natur, underbart vatten, alldeles för god mat – och bara italienska!