26/6 En strand längre bort

Grattis mamma, svärmor, mormor!!

 

The beautiful French Riviera

Idag valde vi att promenera en bit för att komma till stränderna längre bort utmed Cigarokusten. Promenadstigen bjuder på vacker åskådning.

View over Cigaro beach

Cigarobeach som vi låg vid dagarna innan är ganska lång ser man när man ser den lite från ovan.

 

Along the path to the beaches far away

Stigen är bra och går bitvis under träd vilket är skönt varma sommardagar. Kate, Agneta och Elin inväntar killarnas svar på om stranden runt hörnet måhända är bättre.

Berth found a favorit place on the cliffs

Vi landade på klipporna mellan några av stränderns oam var ganska fullbelagda. Berth hittade sig en egen håla att ligga i.

 

Agneta loves swimming with her bath madrass

Agneta, som var den enda i familjen Lindström som ville följa med till stranden denna dagen njöt för fullt på sin badmadrass. Ibland fick vi låna den.

 

A cave you can dive into

Berth hittade en liten grotta? som man kunde dyka in till. Den visade han grabbarna som glatt testade.

 

Tom and Kate on the bath madrass

Tom testade att hoppa på madrassen, det gick ju bra. Kate nöjde sig med ett “tantsim med madrass”. Det var riktigt skönt i vattnet.

Björn and Tom were playing tennis

Björn och Tom åkte och spelade tennis. Elin tyckte det var lite tråkigt att inte kunna vara med men hennes fot uppskattade inte den påfrestning som tennisspelande ger såret så hon stannade i stugan.

Berth och Kate åkte till Geant och handlade med sig lite cider och salt hem och sedan åkte de tillsammans med Hans och Agneta den slingriga vägen mellan La Mule ovanpå bergen ner till kuststaden Canadel, vackert och hisnande.