25/6 Så lämnade Krister, Björn och Cathrine

Nu var det ihoppackningsdax för Krister, Björn och Cathrine, men vi hann allt en stund vid poolen innan avfärd.

trax efter kl 13 åkte vi de 15 milen till flygplatsen i Marsielle. När Kate skulle åka hem tog det längre tid, för hon körde fel i Marsielle. Hon fick krypa till korset och använda Garmin.

Berth, Christian, Elin och Tom tillbringade dagen vid poolen och lite på bollplanen förstås. Middagen serverades kl 18, men Kate fick äta när det var dax för efterrätt.

Sen åkte vi till Port Grimaud. Nu var Internet-abstinensen stor och här skulle det finnas öppet bredband. Det var i alla fall så mycket öppet så man kunde hämta sina mail. Lite shopping på Geant och sedan hem för att planera hemresan.

 

Internet på campingen fungerade inte alls bra. Men det finns många ställen där de har internet eller som man kanske ska kalla det wifi. Men att åka till såna ställen varje kväll är väl inte att föredra. Garmin är ganska duktig på att hitta “rätta” vägen till flygplatsen även om vägen förbi Toulon är vacker. Det är ganska lätt att hitta rätt på flygplatsen och de tre kunde sedan rapportera att hemresan gick bra.