20/6 Idag stannade vi på campingen!

Yr.no har sagt att det ska bli riktigt dåligt väder idag så vi stannade på campingen, fast några av oss gjorde en liten utflykt till Ramatuelle.

Det dåliga vädret med massor av regn var kanske blåsten som kom i natt. Även då var himlen molnfri och man kunde skåda stjärnorna.

Dagen blev vid poolen och vid beachvolleyplanen. Man kan varva beachvolley och bad i pool. Men man kan också varva lat solning i solstol och bad

Vi åt kyckling till middag och hann med ett par beachvolleybollmatcher i halv storm.

Filmkväll för ett gäng

 

 

 

Det fungerar så bra!! Alla ungdomarna har så kul tillsammans och ingen känner sig utanför för alla får vara med – lycka! De spelar spel, beachvolleyboll (även de gamla grabbarna får vara med) och badar ihop och har riktigt kul.

Vi har lite regler…
Alla har var sin diskdag, Elin & Tom, Björn & Cathrine, Christian & Björn och Berth & Kate. Detta gör att när man inte har diskdag bara sitter man och har det gott efter varje måltid. Alla gör sin egen picknick och när man går på toa eller duschen tar man med soppåsen om det står en sån på trappen. Berth är storkocken (och vill så vara), vi andra hjälper till med dukning, saft och sallad.