19/11 Singapore

Detta var en stad som de elektronik-intresserade kunde frossa i. Vi hittade varuhuset Sim Lim Square som var 6 våningar högt med bara elektronik.

Det gick ganska bra att pruta och priserna blev en del lägre än i Sverige

BurgerKing kan vara en lyx. Mums va gott med hamburgare.

Efter avslutad shopping återvände vi till hotellet och tog oss ett dopp i hotellets pool. Sen hann vi duscha innan vi var tvungna att lämna rummet.

Vad gör man då i 4 timmar i Singapore.

Jo hotellet kunde ordna en lång taxitur runt hela stan.

Chaffören guidade efter bästa förmåga och ibland fick vi en liten rundvandring där det ansågs som mest intressant.

Sen var det dax för avfärd till flygplatsen och den eviga väntan på boarding och bagage och kontrollen och…

Så nu sitter vi här vid Gaten och väntar på att få gå ombord för en 15 timmar lång flygresa. Nu är det våran tur att vara lite avundsjuka på er därhemma som får sova liggande i en säng.

 

Sammanfattning:

Sim Lim lär vara det största varuhuset som man kan handla elektronik i till hyfsade priser och med möjlighet att pruta. Det fanns fler ställen men dessa hade man inte slika stor möjlighet att pruta i. I Sim Lims närhet fanns även tre andra varuhus med annat i för den som inte tyckte elektronik var kul.

Alisons hotel var ett bra htell mitt i centrum med gång avstånd till det flesta shoppingvaruhus. Vi var inte på Orchard road men där fanns det riktigt många varuhus varav ett hade 300 restauranger. Varuhusen var i Nordstans storlek – om man lägger på några våningar till.

 

Daily story
We “shopped till we dropped” but just in the morning. Then we went back to the hotel and relaxed for a while in the pool.
They offered a tour by cab around the city that took 3 hour so we saw a bit of Singapore before taking off to the airport again.
The finght to London will take more than 13 hours.