14/6 En Dags Promenad Med Många Vattenfall

American breakfast with panncakes and peanut butter

Vaknade vid sju, börjar komma in i den amerikanska tiden. Frukosten var god – pannkakor med sylt, äpplemos och jordnötssmör. Det blir många frågor kring bordet.

Eating outside in the warm

Familjen Duffus består av Andy, Cindy, Ashley, Elliot och Isac. De har ett litet mysigt hus i ett område där man inte brukar låsa dörrrarna, kan det vara så i Amerika?! De bor i Corvallis (jämte Philomath) strax söder om Salem i Oregon.

Silver Fall State Park

Efter frukosten packade de en picknick och jag försökte återigen skicka ut sidan, men det fungerar bara med AT&T som mobilleverantör så, så fort jag fick rätt nät så gick det och rätt nät fick jag på vägen till Silver Falls State Park. Parken hade två val på gångvägar, antingen 4 eller 7 miles. Vi gick 4 miles och kunde på denna sträcka se 6 vattenfall. Sen tog vi bilen och fick på så sätt se ett till. Inget inträde till parken, men 3$ i parkering.

Pick nic

Först gick vi till de södra fallen 178ft, kan det vara 60 meter?

Climbing kids have fun

Och sedan gick vi till de norra fallen utefter små slingrande stigar. Barnen kompade riktigt bra till och med Elin fast hon inte alltid förstod vad som sas.

Bathing kids have more fun

Den modige Björn duschade i ett av fallen. Solen tittade fram med jämna mellanrum och värmde gott.

The grow christmas trees here

Julgransodling

We ate Tacos and then they played MONOPOL :^)

När vi kom hem åt vi en god Tacomiddag och satt och pratade en stund fram på kvällen.