21/5 En dag på flygplatser

A sandwich for breakfast

Tidig morgon, eller kanske mer mitt i natten. Vi beställde Uber, en ny erfarenhet. Skulle den komma? Den kom 20 min för tidigt och det gick toppen att komma till flygplatsen. Man bokade i appen så vi fick hämta appen först. Sen var man tvungen att registrera sitt kort och när vi kom fram var det redan betalt.

Det var jättemycket folk på flygplatsen. Incheckningen var supersmidig, många band att lägga väskorna på vid incheckningen. Sen köpte vi macka och satte oss vid bord på stängd restaurang. Smidigt.

Waiting in the sun.

Avkoppling i solen på en (troligtvis) personalrastplats. Men det stod inga skyltar om privat så vi blev sittande/lutande i sol och moln och värme i många timmar. Inte så tokigt ändå. Kate passade på att jobba en timma

We found a perfekt place outside

Har man en telefon och internet så har man att göra! Det är inte varje dag man har tid för slösurfning

We ate Dinner a looong time

När klockan var 15.00 gick vi in och åt middag i lugn och ro. Arlanda har en fin hall för mat och väntan (innan man checkar in) och vi satt länge och kopplade av i väntan…

At terminal 4

Terminal 4. Vi trodde det var inrikes, men det visade sig vara en salig blandning av destinationer både i och utanför Sverige.

Detta var ingen bra dag för stegräknaren, den nästan slog i botten.

In line

Dax för boarding, de med prioritet först. Sen får alla stå och knö innanför kontrollen De med prioritet får stå först i kön Men man kan sitta kvar i stolarna utanför kontrollen tills kön börjar röra sig. Platsen är ju reserverad. Alla sitter frånskilda eftersom man inte vill betala 80kr extra per biljett för att kunna bestämma var man ska sitta. Ganska roligt att se hur man pratar över sätena.