9/1 Åter i Sverige

Delta airlines had nice aircrafts and nice staff. You had more than 100 movies to choose between

Vi tillbringade natten i ett sånt här flygplan. Många filmer att välja mellan, och musik och spel om man inte valde att försöka sova förstås.

We landed in Paris 45 min to late and ran to our next flight. At the gate they told us that we already missed it, but it was 10 minutes till the gate should be closed. Finally the captain came and said that we could go

I Paris landade vi 35 minuter för sent men såg att vi skulle kunna hinna med nästa plan. Tur hade vi för vi kunde springa mellan gaterna, de låg i samma byggnad. När vi kom fram stod det “boarding” men de släppte inte genom oss. “Gaten är stängd, ni får inte gå på och vi kan inte säga varför”. Det var tio minuter kvar till att gaten skulle stängas och efter 7 min kom flygkaptenen ut, lite mer franskt prat och sen fick vi nya boardingkort med nya platser. Vi var 14 personer som skulle med och vi fattade när vi fick våra nya boardingkort att Air France hade sålt våra platser till andra. Men 10 minuter efter att gaten egentligen skulle stängas hade de hittat spridda platser till alla och vi kunde lyfta mot Köpenhamn.

No baggage arrived

Vi visste det redan innan – INGET bagage kom med. Björn, Cathrine, Elin och Tom tog den ena bilen och körde hem. Vi andra väntade på Krister som skulle komma 1,5 timmar efter oss.

We waited for Dircks and Krister who should go with our car to Gothenburg

 

 

Hur kan Delta vänta i 1,5 h på bagage? När vi kom fram till Paris, varför hade de inte meddelat att det fanns passagerare som skulle hinna med planet? Air France hade sålt våra biljetter till andra och hade lite problem med att få fram nya till oss 14 som kom med Delta planet, men tillslut kom ju kaptenen och sa att vi fick plats och då gjorde de nya biljetter till oss, utspridda i hela planet.