16/8 Köpenhamn som mellanlandning, sen hem

Vi blev bra guidade genom flygplatsen i Bangkok. Tjeeena vad stor den är och vad man får gå. Vi hittade checkin och fick bra platser. Rad 23, 42 och 45.

Vi lyfter 01.05 (20.05) och tillbringade drygt 10 timmar i luften. Många barn på flyget och de flesta “skötte sig” bra. Men man kan ju fråga sig om man ska flyga så långt med barn under 3 år?!

HEMMA

Klockan 9.10 (svenska tid)  har vi återigen svensk mark under fötterna. Fulla med nya intryck och erfarenheter. Vi vill tillbaka eller kanske inte ens hem. Men goa vänner möter oss

 

Sammanfattning:

 

VAD TYCKTE DU OM RESAN?  VAD VAR BÄST/SÄMST?

Cathrine: Jag tyckte att stränderna med det otroligt varma vattnet var det bästa. Älskar att man kan bada hur länge som helst. Även shoppingen var väldigt kul.
Det sämsta var båtresan till Koh pangang med fruktansvärt höga vågor och åska.

Björn: Jag tyckte det var en rolig resa, underbar värme i vattnet. Kul att se ett sånt tropiskt land, som man bara ser på rese-broschyrer. Bästa var nog att kunna bada och liknande utan att frysa och att se kattdjuren. Sämst var lukterna och allt smutsigt där.

Christian: Jag tycker värmen har varit underbar. Men det jag tyckt bäst om är baden och utflykterna. Men kan inte komma på något som varit dåligt

Jacqueline: Jag tyckte det var väldigt roligt att se ett nytt land. Tacksam för att jag fick följa med. Gillade utflykterna o vissa av stränderna även om jag gärna hade sett mer av öarna lite annat än stränder. Men helt klart nöjd. Har varit jätte kul o intressant

Elin: Tycker att det har varit en helt fantastisk resa! Allt känns SÅ lyckat! Alla var glada den var en perfekt blandning av slappa dagar på otroliga stränder med varmt vatten och spännande utflykter. Tyckte verkligen om att snorkla på Koh Tao. Sämst var lukten å all smuts, väntan på maten var också tråkig.

Tom: Tycker det har varit en superhärlig resa med underbart klimat och härlig badtemperatur! Bäst var nog snorklingen och att få bo på stranden. Sämst var lukten och väntan på maten.

Berth: väldigt nöjd, alla har varit på gott humör. Positivt överraskad av vädret och värmen i luft o vatten. För min del tycker jag att det bästa har varit att resan verkligen var den avkoppling den var tänkt att vara, sedan är jag nöjd med utflykterna som vi gjorde. Det sämsta var väl att det inte alltid kändes så rent pga lukter i att det var lite skitigt överallt.

Kate: helt underbar. Jag älskar värmen och nu var det ju så gott i vattnet också. Tyckte det var riktigt roligt att snorkla och så roligt att kunna göra så många olika utflykter. Det sämsta var att det var smutsigt och luktade kloak på så många ställen.

Elsie: Underbar resa. Baden bäst. Väntan på mat sämst

Sten: En underbar resa glad att få vara med. Tack till arrangörerna P-sons. Sämst, väntan på maten. Maten tog tid att få men smakade gott. Baden och vädret var underbara.
Krister: Underbar resa med underbart väder. Älskar att kunna bada som vi gjort. Bäst var resan till naturreservatet och sämst resan till Sails Rock, men allt var bra.

Krister: Underbar resa med underbart väder. Älskar att kunna bada som vi gjort. Bäst var resan till naturreservatet och sämst resan till Sails Rock, men allt var bra.