12/8 Chaweng hela dagen, shopping och kvällen på Sverigerestaurangen

7eleven-frukosten passade oss alla riktigt bra så det blev det även denna dag.

Det har varit en ordentligt varm dag idag och jag tror alla brände sig trots upp till 30 i solskydd. Så det blev många bad. Bikini och badbyxor hann aldrig torka mellan baden.

Tom, Jennie och Björn

Flygplanen landar strax bortom stranden och flyger lågt över oss.

Lunchen blev i en väl luftkonditionerad snabbmatsrestaurang.

Vi shoppade i ett par timmar. Lyckliga och lite fattigare. Men några av oss hittade en hel del.

Det är varmt att shoppa i 34° i skuggan och att göra småpauser på 7eleven känns som en frisk fläkt.

Sen gick vi till Sweden Bar och frågade om han kanske skulle visa handbollsmatchen i OS då Sverige oväntat gått till final och mötte Frankrike. Det skulle han så det blev middag där och efter middagen åkte de hem som inte kände intresse av handboll.

Övriga, Tom, Elin Berth, Kate, Björn och Sten, och fick sällskap av Jennie och Kalle och en hel de svenska till.

Matchen var oerhört spännande till the bitter end”. Trots att Frankrike vann med ett mål gjorde Sverige en enastående match.

Såå roligt… Vi tänkte ta taxi utanför Mc Donalds på stora vägen men bestämde oss att vi faktiskt kunde ta den där vi var vilket gjorde att vi släppte första taxi och Berth gick fram till nästa som kom.

Taxichauffören gapskrattade när hän såg Berth och sa; “Mae Nam?” Ja?? sa Berth och då skrattade taxichaufören så han nästan vek sig och sa; “Mae Nam 4 eller kanske 5?”
Tänk, vi fick samma taxichaufför som den kvällen då han körde vilse i skogen och fick hjälpas till rätt hotell. Denna gången körde han rätt och till ett billigt pris.