28/6 Dax för hemfärd

We left the campsite at eight

Vi lämnade campingen klockan åtta på morgonen och körde mot Italien. Upp och ner i Frankrike sen genom tunnel ut på bro, genom tunnel ut på bro.

En fransman bytte fil till mittenfilen så bilen som låg i mittenfilen bytte till vänsterfilen och körde in i oss. Vi hade riktig tur för vi fick en liiiten buckla under backspegeln. Mittenbilen blev ganska bucklig, men det kunde ju gått så mycket värre.

Dinner at Mc Donalds in Italy

När vi närmade oss Milano var vi hungriga. Det fanns inga rastplatser så det fick bli Mc Donalds, gott det med (fast det tycker inte Elin)

A just wonderful hotel with their own beach

Vi hittade ett hotell som man blir lycklig av. Det var i sjöstil och låg alldeles vid vattnet. Det hade egen stenstrand. Detta var lyx!

We all tog at bath in Como lake

Vi allihop svalkade oss i Comosjön som nog hade en temperatur på 20°

Bellagio is a very small old town, and charming

Vi tittade på både hamnen och den lilla stadskärnan i Bellagio. Det var många trappor att gå så gentemännen BAR Elin nerför de knaggliga trapporna. Berth ler åt protesterna.

We ate icecream.- twice

Vi åt glass, det var gott. Sen gick vi ner från stadskärnan till hamnen och så tog vi en glass, det var gott! Italien har världens godaste glass!!!

 

There was a lot of ferries

Från Bellagio gick det en del färjor, bl a bilfärjor. När man kört vägen längs sjön förstår man varför man kan vilja välja färja.

The road was tiny and difficult, but beautiful

Vägen verkligen slingrade sig längs bergsväggen och stad förljde på stad – på båda sidor om sjön. Det var en vacker väg som tog tid att köra. När vi kom till hotellet igen smakade det gott med kaffe.

 

 

Comosjön är riktigt sevärd!!! Det är bebyggelse runt hela sjön och huse verkligen klättrar längs bergssidorna. man kan bada i sjön, det svalkar gott då det är varmt i luften.

Vi bodde på ett motell som var väldigt trevligt med egen strand. Det hette Nautilus och vi fick två rum för 150 €