17/6 Göra sig hemmastadd i enkelhet

Det regnade under natten och åskade så huset skakade, men när vi vaknade sken solen. Stugan är enkel! Väggarna är av “papp” och förvaring närmast obefintlig. Det finns ingen som kan släppa en fis obemärkt.

Shopping without bags it´s a new experience

Agneta, Hans och Kate åkte och handlade mat vilket oftast är en upplevelse. Vi har vant oss lite så vi hittar det mesta, men bärkassar hittade vi inte så vi blev visade överblivna fruktlådor att bära hem maten i.

Planning the day with a new bought map over the area.

Efter frukosten blev det lite planerande av dagen. Vi kollade med receptionen hur stugan skulle betalas och hur man kom åt internet billigast och det var i wifi-rummet på campingen.

One of the beaches east to Cavalaire

If you go for at short walk you will find small beaches between the cliffs

Vi åkte österut för att kolla på stränderna och klippvikarna mellan Cap Tillat och Cavalaire sur mer. Elin och Kate slappade på stranden medan grabbarna gick på upptäcksfärd.

Tom cuts salad for supper

Väl hemma igen var vi hungriga så vi hjälptes åt att fixa maten. Vattnet var inte drickbart efter översvämningarna men nu när vi har ström kan vi ju lätt koka det. Det blev god middag av kyckling på burk med fräsch sallad till.

Playing games is fun.

Kvällen gick åt till spel, läsning, film och annan avkoppling.

 

 

Carrefour market var en stor mataffär full med pensionärer, det borde betyda att det är en hyfsat billig affär. Men de har ju inga matkassar!!! Alla kunder har med sig egna väskor att bära hem sina varor i.

Stränderna och vikarna alldeles öster om Cavalaire sur mer är fina och det är inte så långt att gå till närmaste strand. Vill man ha en strand lite mer för sig själv får man gå några hundra meter över klipporna.