16/10 Shopping och musikal

Vårt lilla hotell, fast vi bodde runt hörnan. Idag tog vi bussen in till stan (3.80/pers) det tog en timma till Trafalgar Square.

Hotellpotieren kom ut till busshållplatsen för att hjälpa oss med biljetterna när han såg oss pilla med biljettautomaten. Lite skillnad på hjälpsamhet här om man jämför med Sverige!

Vi gick till Picadilly och sedan vidare längs Regent street.

Kate hittade sin affär, till lycka både för henne och en del arbetskamrater. Allt som fanns här finns inte i Sverige

Några avstickare på smågator och sedan kom vi fram till Oxford street. Det blev en del affärer och ett par varuhus. Varuhusen hade inte mycket i våran smak, men de små affärerna var av mycket olika slag så det blev lite roliga upplevelser för oss båda. Har ni varit med om att inte hitta ut ur affären? Det har vi.

Hard Rock Cafe ligger inte alls i hörnan på Hyde Park utan i hörnan på Green Park vilket gav oss en ganska mycket längre väg att gå. Maten smakade som vanligt gott och musiken tystar mun eftersom ingen ändå hör vad man säger.
Så tog vi tunnel-banan från Green Park till Tottenham Court och hämtade it biljetterna till “We Will rock”

Och sen skulle vi bara köpa oss lite godis och ta en kort promenad. Vi velade bort oss bland allt folk på Sohos smala gator, men vi hann tillbaka tid.

Det är alltid en upplevelse att se och höra en musikal, de sjunger helt fantastiskt.

Resan hem gick smidigt med tunnelbana och buss. Det var verkligen mycket folk på stan även när klockan passerat 23. Fullt och trångt, man fick vara glad om man fick ståplats