4/7 Vi lämnar Frankrike

Sten had his car burgled so we had to take contact with the police for help

Dagen började inte bra. Sten hade haft inbrott i bilen med krossad ruta som extra bonus. Efter en stunds hjälp att få tag i glasmästare av hotellpersonalen (vilket inte lyckades) åkte vi runt polisstationen för att anmäla skadan.

Then we drove east and could see Menton from above

Polisen kunde inte engelska, men med den goda viljan så gick det på blandade språk. Med inplastad “ruta” lämnade vi Frankrike.

It was a warm day and we found a nice pic nic area

Idag har det varit riktigt varmt, runt 30 grader. Vi hittade en fin rastplats i Italien nära gränsen till Frankrike där vi åt vad som fanns kvar i de varma kylväskorna. Hungriga magar äter allt.

The road went into a tunnel and out on a bridge and then into a tunnel again…

Vägen gick ut ur tunnlar över broar och naturen såg ut som gröna alper. På toppen av bergen låg små byar och närmast havet i dalarna fanns det alltid en stad.

We found a campsite with small cottages just a the Garda lake

Vi hittade en camping vid Gardasjön. Där var det billigare att hyra en liten stuga istället för att tälta. Vi var glada att det fanns sängar och madrasser i dem för något annat fanns inte – jo husdjur. Här mådde myrorna gott.

And we had a relaxing evening

Sällskapet Hedström / Dircks hade inga kastruller så vi lagade maten i omgångar med hjälp av två kastruller och andra tillbehör. Men det smakade gott.

Lyckan var gjord när de fotbollsintresserade kunde se matchen på storbildsskärm.