26/6 Sista etappen, målet är medelhavet

Fun in the car on the way

Vi startade dagen med den fantastiska frukosten på hotellet. Painriche, marmelad, kaffe, the och juice. Vi gratulerade Elsie på födelsedagen och sedan bar det av söderut på motorvägar

We drove between and over the high mountains

Vilken skillnad det är att åka på franska motorvägar i jämförelse med de flesta andra. Här är trafiken ryckigare. Helt plötsligt får någon fransman för sig att byta fil och kastar sig över i det andra körfältet. Solen tittade på oss utan molnhinder och temperaturen klättrade ganska snabbt till runt 30 grader.

Soon there, we passed some small villages

Det var inte lätt att hitta en Mc Donalds i Aix en Provence men vi fick tankat och tömt blåsorna. Vi följde småvägarna och hittade en McDonalds mitt ute i ödemarken: men nöjda barnmagar (och även vuxenmagar) körde vi resten av resan på små slingriga vägar med vackra vyer.

How do you build a tent? Our friends reserved a plot for us

De små vägarna tog lång tid men det var skönt att vara framme. Klockan hade hunnit bli 17.30. Till Elins stora besvikelse stängde poolen tidigare denna dagen så det blev inget dopp.

We have set up the tent at Les Tournells

Hur var det nu man satte ihop detta tält. Vi klurade lite och trasslade lite till och sedan stod det på plats. Våra grannar var familjen Holm. Tänk att vi behövde åka så många mil för att få kompisarna som grannar.

After the dinner on the campsite we saw the sweeds play soccer

Elsie bjöd på middag på sin födelsedag. Männen valde restaurangen på campingen, där fanns ju plasma-TV, med fotboll!!! Tänk att få se matchen mellan Sverige och Holland – vilken lycka.

The computer people

Någon mat hann vi inte köpa så det får morgondagen börja med.