20/6 Vatten På Olika Sätt

Through rocky mountain

Efter att ha räknat lite kom vi på att klockan skulle vridas så att vi missade en timma istället för att vinna en, så det var bara till att ställa den tidigare, så vi kanske skulle komma i tid till bestämd träff i Banff. Det var inga pigga barn som öppnade sina ögon. Nu skulle vi passera flera bergspass och hoppades på gott väder.

Water from everywhere

Bönderna skulle nog gillat det – ösregn ända tills vi kom till Banff. Vi trodde att vi skulle åka på smala slingrande vägar, men stora delar av färden gick på vägar med två filer i vardera riktningen.

Beautiful lake with green water, but rain…

Vi körde genom molnen och missade alla bergstoppar, men snön låg kvar på många ställen och vi kunde ana att vyerna var fantastiska.

It was raining all the day

Det var vattenfall överallt och man kunde se hur lavinerna dragit med sig både träd och delar av bergen. Vi var framme i Banff på utsatt tid, hör och häpna.

We met Kanwischer in Banff

Vi träffade familjen Kanwischer och åkte till Banff Hot Springs där vi åt en mycket god lunch hela tiden supportade av mygg.

We visited Banff hotel – it was BIG

Vi tittade på Banff Hotel både på utsidan och i lobbyn, tänk att det finns folk som kan bo i hotell som dessa.

Calgary

Vi körde till Calgary, 13 mil, och det tog säkert mer än en halvtimma att köra genom stan (utan köer).

Kanwischer

Familjen Kanwischer bor i ett fint hus alldeles i utkanten på staden. Efter en god middag och en kopp kaffe på det kröp vi ner i deras bubbelpool på utsidan. Gissa vad man kan önska sig i födelsedagspresent
😉